Hekleskjerfet er ferdig

Da var skjerfet i “Vi hekler skjerf”-alongen ferdig. Det var veldig kjapt å hekle, og jeg hekla to ruter mer enn i mønsteret for å få det litt lengre, Jeg synes nemlig det er en fordel at skjerf kan knytes, takler ikke å bare “slenge” det rundt halsen. Ble igrunnen ganske fornøyd med det også. Jeg lurte en stund på hvorfor jeg hadde meldt meg på i en along med et skjerf jeg ikke trodde jeg kom til å like, men jeg tror det er en viss sannsynlighet for at jeg faktisk kommer til bruke det.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>