En liten oppdatering i forbifarten

Denne uka har plutselig blitt veldig travel, med lange dager på jobb og avtaler hver eneste kveld. Så det blir enda en oppdatering uten bilde, rett og slett fordi jeg ikke aner når jeg får tid til å ta bilder av det jeg har holdt på med i det siste.

På håndarbeidsfronten er det votter og MUG-lapper som står i fokus. Strikka ferdig en vott og en lapp på togturen i helga, og jeg har tenkt å hekle videre på lapper på trikkturene på vei til jobb denne uka. Har 5 ferdige lapper og 3 påbegynte, så jeg håper få sendt av gårde 10 lapper (som var målet jeg satte meg) i løpet av neste uke. Jeg har også såvidt brodert litt på prøvelappen, og foreløpig så tar jeg opp minst like mye som jeg broderer, men regner med at det går fortere når jeg har brodert en stund.

Så litt om helga i Trondheim. Byen er kjempefin, vi så Nidarosdomen, festningen, og de sjarmerende trehusene langs elva. Vi var også i tv-tårnet som har en restaurant med roterende gulv, så mens vi spiste pizza fikk vi god utsikt over byen, gulvet bruker en time på en runde rundt. Vi var også veldig heldige med været, var oppholdsvær hele helga, og mye sol på lørdagen.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in misc. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.