Bunadsstoffet er i hus

Var på Heimen i dag og hentet materialpakken. Jeg ble litt svimmel av å se alt stoffet og alt som skal broderes, men her er det bare å manne seg opp og gå i gang. Jeg hadde bestilt med en prøvelapp som jeg skal starte på i kveld. Er veldig spent på hvordan dette skal gå, men jeg har flere venninner som også broderer bunad, så det blir nok flere symøter utover høsten.

Selv om jeg begynner å brodere så blir det nok ikke stille her for det, regner med å få strikka og hekla i tillegg, for meg er brodering mer konsentrasjonsarbeid og ikke så forenlig med tv og prating som annet håndarbeide, det er dessuten direkte uegnet på kollektivtransport.

Fikk forresten strikka en del på en herminevott i går kveld, og regner med at det skal bli mer strkking i løpet av landskampen. Mønsteret er veldig morsomt, et sånt mønster der man bare må strikke litt til og enda litt til, og vips…

Be Sociable, Share!
This entry was posted in embroidering. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.