Tibake på nett

Da var jeg tilbake igjen, etter seks fine dager i Edinburgh og Glasgow. Det er alltid spennende å oppleve et nytt land, se på folk og landskapet. Vi så mye fint, spesielt Edinburgh er full av flotte gamle bygg, f.eks Edinburg Castle, en stor borg midt i byen.

Jeg prøvde å speide etter garn og strikkebøker mens vi var turister, men det ble hverken garn eller bøker om strikking. Jeg tror rett og slett det ikke strikkes mer der enn her i hvertfall, det var ikke blader om strikking i store bladkiosker en gang. Men det jeg kom over var “Home decorating book”, en bok om alt fra å sy puter, duker og gardiner til maling og tapetsering, 350 sider for 3 pund (36 kr). Veldig flott med trinn for trinn bilder og forklaringer. Det andre er et blad om scrapbooking, som jeg fant på flyplassen og som det var fint å bruke de siste pundene på. Jeg har aldri holdt på med scrapping før (ihvertfall ikke så omfattende, selv om jeg liker og pusle med fotoalbumet), men jeg var veldig fornøyd med dette bladet.

Mens jeg var på ferie fikk jeg denne utfordringen av Annette:

5 om bøker

1) Hvor mange bøker eier du?

Veldig mange… Både jeg og Eivind er lettere bokgale. Alle bokhyllene er fulle, så nå har vi fine stabler i krokene.

2)Hvilken bok var den siste du kjøpte?

Vi kom hjem fra Skottland med over 12 kg bøker i kofferten. (Et par av disse bøkene var riktignok gaver.) Den siste jeg kjøpte var den over om hjemmedekorering, den siste skjønnlitterære jeg kjøpte var Erlend Loes “Doppler”.

3) Hvilken bok var den siste du leste?

Jeg holder på å lese “Harry Potter og mysteriekammeret”, den siste jeg leste ferdig var “Doppler”, ganske morsom, men synes ikke den svarte helt til forventningene.

4) Nevn fem bøker som har betydd mye for deg og som du har lest mer enn tre ganger.

Jostein Gaarders “Sofies verden”, “Kabalmysteriet” og “I et speil i en gåte” har jeg lest mer enn tre ganger, og jeg synes de er kjempeflotte bøker. Ellers leser jeg stort sett ikke bøkene så mange ganger (selv om jeg innbiller meg selv at bare jeg får litt bedre tid så skal jeg få lest de bra bøkene om igjen).

5)Oppfordre fem andre personer til å svare på disse spørsmålene i bloggen sin.

Jeg utfordrer Hilde, Gimpelise, Tina og Lise.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in misc. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.