Solsikken blomstrer!

Den begynte å blomstre da vi var på ferie, så nå er det riktig så sommerlig i vinduskarmen på badet. (Ja, du leste riktig, den er på badet). Den er nå 2 m 17 cm og høyere enn takhøyden inne, så den lener seg på skrått foran vinduet.

I løpet av ferien ble dette sjalet ferdig. Det ser vel kjent ut for mange av dere, men jeg har bare to masker mellom kastene istedet for tre som jeg har sett andre steder. Til dere som ikke har prøvd dere på et slikt sjal så er det enkelt og raskt å strikke. Dette sjalet tror jeg skal bli julegave til ei venninne.

Image Hosted by ImageShack.us

Ullgenseren har også vokst betraktelig i løpet av ferien, men dere får ikke se mer til den før den er ferdig:-) Det neste jeg skal begynne med er Rachels Bolero som blir ypperlig til kjølige høstdager, jeg må bare finne ut hva slags garn jeg skal bruke.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in misc. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.