Pingvin og bolerostart

Jeg må nok innrømme at jeg har sviktet ufoene mine de siste dagene… Måtte bare ha en liten pause fra ullgenseren som er den ufoene jeg har konsentert meg om i det siste, og de andre ufoene var ikke så veldig fristende… (Det er vel i grunnen derfor de blir ufoer i utgangspunktet).

Derfor begynte jeg på denne pingvinen fra Knitty. Den er jo veldig søt i utgangspunktet og dessuten passet det godt å gi min kjære mann en pingvin, Linux-tilhenger som han er. (For de som ikke er så bevandret i datanerdeverdenen så er Linux et operativsystem og logofiguren til Linux er en pingvin med navnet Tux). Desverre litt mørkt bilde, det begynner å bli fortere mørkt ute om kvelden nå.

Jeg fikk også kjøpt garn til boleroen i dag. Endte opp med Cortina fra Gjestal i en brunfarge jeg likte veldig godt. (Fargen er bedre i virkeligheten enn på bildet). Dette går jo fort unna også på pinne nr 9, og siden det bare er vrangbordsstrikk passer det utmerket foran tv’n. Det blå bomullsgarnet på bildet skal bli til grytelapper, skal prøve ut en idé jeg så i et blad, så gjenstår det å se om det blir vellykket.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.