Oppsummering av helga

Jeg bare måtte begynne på en fugl til, kom over en oppskrift på Freepatterns, og denne anda var bare for uimotståelig. Håper jeg ikke kommer over flere fuglemønstre nå:-), jeg har jo strengt tatt ikke helt bruk for denne anda og ikke har jeg barn som alibi for å lage søte barnlige ting heller..

Foruten anda har jeg begynt på en lapp til MUG-prosjektet. Jeg må ut å kjøpe garn har jeg funnet ut, jeg har en urovekkende lav garnbeholdning (tror jeg har under 10 garnnøster når jeg trekker fra det som er til planlagte/påbegynte prosjekter), så det var ikke mye restegarn jeg fant til lapper. Jeg har satt meg som mål at jeg skal lage ti lapper, håper jeg klarer det innimellom de andre prosjektene. Ellers har jeg strikka på boleroen og laget en grytelapp av bomullsgarnet jeg kjøpte her om dagen, men selvfølgelig ble det for lite garn til begge grytelappene, så jeg må ut etter mer bomullsgarn også.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in misc. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.