Hobbyforums lappetepper til Misjon uten Grenser

Jeg oppdaget at Hobbyforum har startet et lappeteppeprojekt, som går ut på at man hekler/strikker/hakker lapper, som så sendes inn og blir montert sammen til tepper. Teppene gis til Misjon uten Grenser (MUG), som gir de videre til mennesker i Øst-Europa som trenger et teppe for å holde varmen. Du kan lese mer om prosjektet her og i Hobbyforum her.

Jeg vil oppfordre alle som er innom her til å bli med på prosjektet. Tenk at ved å bruke litt tid på å lage lapper av restegarn man ellers sjelden får brukt opp, så er du med på å hjelpe mennesker som lever under vanskelige forhold! Så finn fram restegarnet og bli med!

Å lage lapper med enkelt mønster, feks mormorruter er et perfekt TV-håndarbeid og reisehåndarbeid, og du lager bare så mange du selv vil. Mange lapper små…

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.