Hjelp, jeg skal sy bunad

I dag var jeg på Heimen og bestilte materialpakke til romeriksbunaden, modell L55. Du kan se bilde av den her, jeg har valgt den blågrønne.

Jeg blir ganske nervøs av å tenke på hvor mye arbeid det er å sy en bunad, spesielt siden jeg ikke har så mye erfaring med brodering i det hele tatt. Men på den annen siden så gleder jeg meg til å ha et så staselig plagg som en bunad til 17. mai, bryllup og andre store anledninger, og å slippe stresset med å finne en penkjole i siste liten.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in embroidering. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>