Enda mer ferie…

Den siste ferieuka gjenstår, så i mårra ettermiddag drar vi til svigers og blir der en uke. Jeg regner med at det blir sving på strikkepinnene da, skal ha med meg det jeg får plass til av ufoer i bagasjen. Forresten veldig greit å jobbe tre dager mellom feriendagene, faktisk hadde det vært helt ideelt med tre dagers arbeidsuke, så har man to dager å drive med håndarbeid på utenom helga:-) Det er jo lov å drømme…

Det er heldigvis nettforbindelse dit vi skal, så jeg skal nok få lest litt i blogger og forum i uka som kommer også. Det må være ganske avhengighetsskapende dette, får jo nærmest abstinenser hvis jeg ikke har vært på nett på noen dager:-)

Til slutt et bilde som bevitner at ufoene faktisk vokser, selv om det ikke alltid føles sånn når man strikker på dem.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in misc. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.