Ut i den store verden

I mårra drar vi på ferie til Edinburgh og Glasgow, så det blir stille på bloggen her en ukes tid. Vi gleder oss masse til å oppleve nye spennende steder og se fine gamle slott. Så får vi se om jeg finner en garnbutikk der borte også:-) (Hvis dere lurer på hvorfor jeg til stadighet skriver “mårra” istedet for “morgen”, så er det bare min stille kamp for å påvirke språkrådet. Jeg er en stor tilhenger av å skrive sånn man snakker (riktignok innenfor visse grenser), og jeg sier “mårra”, ikke “morgen”.)

Tror forresten jeg skal snike med meg mimounasjalet i bagasjen så jeg har noe å strikke på om kvelden. For tenk om jeg skulle ha tid til overs og ikke ha noe å strikke på, den sjansen kan jeg ikke ta…

Til slutt et bilde av det nyeste i stofflageret mitt. Ei venninne av meg kjøpte med dette stoffet til meg fra Ikea. Koselig blomstrete stoff som nok skal bli til noe fint noe en gang i framtida.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in misc. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.