Litt framgang

Det har ikke blitt all verdens tid til håndarbeid i det siste, men det er vel sånn det er. Når sola skinner gjelder det å være ute å nyte sommeren før den forsvinner. Men jeg har da fått hekla noen omganger på gardinkappa, og har bare en mønsterrapport igjen før den ferdig.

Jeg har også så vidt prøvd meg litt på hardangersømmen jeg overtok etter bestemor. Det er jo ikke så mye å skryte av for min egen del for å si det sånn, duken var jo ikke langt fra ferdig brodert når jeg fikk den. Det eneste som gjenstår er den yttereste kanten, som jeg har begynt litt på (det er ikke så lett å se utfra de dårlige bildene, vårt dårlige kamera er best utendørs, men det kom en regnskur akkurat da jeg skulle ta bilder selvsagt).

Og så gjenstår det å gjøre ferdig “innmaten” i det ene kvadratet. Jeg gleder meg til å få gjort det ferdig og overraske bestemor med å gi tilbake en ferdig duk.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in misc. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.