Flere ufoer

Jeg klarte selvfølgelig å starte opp et nytt prosjekt seint i går kveld (og nå var det visst over midnatt igjen, så jeg snakker egentlig om forigårs), det var kanskje til og med så seint at det egentlig var i dag, og fra og med i dag er det jo strengt forbudt med nye garninnkjøp og nye prosjekter:-). Men jeg måtte bare begynne på et mimouna-sjal som det heter, det vil si, jeg hadde ikke oppskrifta da jeg starta, så jeg har bare to masker mellom kastene istedet for tre som jeg har sett andre steder.

Også glemte jeg denne blivende veska i går når jeg tok bilder av de andre ufoene. Jeg er ikke sikker på om jeg egentlig kommer til å like denne veska, men jeg skal gjøre den ferdig, og så får jeg se om noen andre vil overta den. Hekla i mormorrutemønster, og jeg tenkte å tove den litt til slutt.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in misc. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.