Ferdig gardinkappe og mer garn

Gardinkappa ble omsider ferdig, det vil si, etter å ha vasket den, og hengt den opp synes jeg kanskje at den kunne ha vært litt bredere. Men det er ikke mer garn igjen til enda en mønsterrapport, men kanskje jeg må kjøpe et nøste til og håpe at det ikke blir fargeforskjell. Jeg får tenkte litt på det, så den får henge der i vinduet så lenge.

Jeg gjorde litt av et garnkupp da jeg var på hytta. Bestemor hadde tatt med seg alt restegarnet opp dit for at barnebarna kunne ha noe å leke med. Men barnabarna er ikke så små lenger og har sluttet å leke med garn for lengst, så jeg fikk med meg det jeg ville av nøster. Jeg tok de nøstene det var flest like av. Det første garnet er en blanding av lin og bomull, og jeg håper det skal bli nok til en sommertopp til meg. Så var det ca 300 gr veldig tykt heklegarn, som nå er i ferd med å bli til en veske, vanskelig å bruke det til stort annet når man ikke har strikkefasthet eller meter pr 50 gr. Det neste er noen rester med babyull, kjekt å ha til neste niese eller nevø som måtte dukke opp. Til slutt to og et halvt nøste juvel fra idena, som kan bli til votter eller sokker eller noe annet. Så haugen med poser med garn i vår 42 kvm leilighet uten bodplass har vokst ytterligere…

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.