En ufo mindre, en veske mer…

Har gjort ferdig denne veska i dag. Som sagt, var jeg ikke helt sikker på om jeg kom til å like den, men etter at jeg tova den fikk jeg adskillig bedre følelser for den. Jeg har fôret den og satt inn trykknapp, synes det er greit at vesker kan lukkes litt, i en “storby” som Oslo. Nå som det etterhvert går mot høst passer det også fint med høstfargen i den.

Eivind kommenterte at han synes veska var fin: “Den veska var fin!”, “Hvor mange vesker har du nå egentlig?”.

Jeg skal innrømme at jeg er svak for vesker, og at jeg har en del… Men man kan vel aldri få for mange vesker, kan man vel? Det gjelder å ha nok vesker sånn at man til enhver andledning har en veske som passer perfekt:-)—–

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.