En stor prøvelapp

Jeg måtte selvfølgelig begynne å strikke på det garnet i lin og bomull som jeg tok med ned fra hytta, vanskelig å holde seg unna nytt garn som har kommet i hus. Planen var å bruke det til å strikke en sommertopp, men siden jeg var usikker på om garnet skulle holde så har jeg strikket en veldig stor “prøvelapp”. Jeg begynte på forstykket og har strikket iherdig for å bruke opp et nøste, for så å beregne om det holder til resten av toppen. Heldigvis tror jeg det skal gå bra, garnet virker veldig drøyt.

Et annet kapittel er oppskrifta, jeg fant aldri en oppskrift jeg falt helt for, men det var denne jeg endte opp med. Mønsteret er veldig morsomt, og det er litt å gjøre på vrangpinnene også, så da blir det ikke kjedelig. Men selve modellen var jeg ikke så fornøyd med, så foreløpig er det bare maskeantallet jeg bruker, og så skal jeg se om jeg finner et annet mønster til utringingen og bakstrykket. (Mønsteret her har et veldig kort bakstykke som gir en mer bar rygg en det jeg vil ha).

I mårra venter første dag i en arbeidsuke, så det spørs om det blir like mye tid til å drive med håndarbeid som det har vært de siste dagene.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.