Elleville UFO-dager

Det kan så absolutt bli ellevilt (inspirert av kjøpesentrenes navn på salgsdager), i mårra går startskuddet for UFO-dager på Hobbyboden. Jeg har gravd fram noen gamle ufoer; en ullgenser som mangler resten av bolen, den strikkede julekrybba som mangler opptil flere figurer og monteringsarbeid (det går dessuten fort mot jul), og en stakkarslig gjeng med tildafiguerer og andre figurer som mangler montering og klær. Lista over ufoer kan nok desverre gjøres atskillig lengre enn dette…

Jeg har forresten hatt noen problemer med bloggen i det siste, eller rettere sagt blogdrive har hatt noen problemer, men ting ser ut til å funke igjen nå, så da får vi håpe det ikke skjer rare ting her igjen med det første.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in misc. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.