Drar på ferie

I mårra tidlig drar vi avgårde på en ukes ferie i første omgang. Først til den lille familiehytta og så noen dager hjem til mine foreldre. Jeg skal selvfølgelig ha med bøtter og lass av håndarbeide, så da skal det forhåpentligvis være noe å vise fram når jeg kommer tilbake.

Det dukket selvfølgelig opp en aldri så liten ufo (ja, jeg veit i grunnen om flere enn denne ene:-) da jeg planla hva jeg skulle pakke med meg. Dette broderiet har jeg holdt på med i årevis, overtok det upåbegynt av ei som hadde kjøpt det som sin første befatning med håndarbeide noensinne, og de bittesmå korsstingene og alle de ulike nyansene av hver farge ble for mye. Men jeg blir visst aldri helt ferdig med det selv, det blir noen få sting hver sommer.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in misc. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.