Ut på tur

I mårra tidlig tar vi toget til Stryken, for deretter å bruke resten av helga til å gå fra Stryken til Sognsvann (ca 38 km). Dette er litt av en ekspedisjon for oss ikke alt for trente, men vi satser på at det skal gå greit, og at det blir en fin tur.

Vi har planlagt denne turen en stund, og mannen min, Eivind, kom på at det hadde vært praktisk med en slags presenning som kan henges opp med tau, til å sitte under hvis det regner, og som telt til sekkene våre. Så for første gang var det jeg som hang etter Eivind rundt til stoffbutikkene, det pleier å være omvendt:-). I går kveld lagde vi presenningen ferdig, Eivind bretta inn kantene og festa med knappenåler (og innså hvor kjedelig dette er), og jeg sydde sømmene rundt. Bildene viser Eivind som slår i maljer.


Be Sociable, Share!
This entry was posted in sewing. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.