Solsikkefrøene er i jorda

Hobbyboden har en solsikkekonkurranse på gang, og selv om vi bor i en sokkelleilighet der det kommer relativt lite sol inn vinduene, og der i tillegg den lille uteplassen vi har til rådighet er nordvendt, kunne jeg ikke la en slik mulighet gå fra meg. Det er jo tross alt morsomt å se hvordan det spirer og gror, selv om jeg ikke har den fjerneste mulighet til å få den lengste solsikka.

Men jeg nevnte solsikkekonkurransen for flere venner (som også bor uten de store utearealene) i dag, og det var steming for en inne-solsikkekonkurranse. Der burde det være større håp om å være med i teten.

Her er frøene altså i jorda. Jeg kjøpte to type frø, i de største pottene er frøene som gir de lengste solsikkene (3-5 m.), og i de små pottene er en lavere solsikkevariant, den kan bare bli 1,5 m høy.


Be Sociable, Share!
This entry was posted in misc. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.