Så ble det clapotis allikevel

Jeg skulle jo ikke begynne på clapotis nå som det er eksamenslesetid. Men så ble det bare så alt for fristende når jeg så alle de fine clapotisene som dukket opp i alle andres blogger. Så på tirsdag bestilte jeg dette garnet fra Strikk innom. I går lå det allerede i postkassa, og jeg har en sped begynnelse å vise fram. Noe bilde blir det ikke før på lørdag, mannen min har tatt med seg kameraet på besøk hos sine foreldre. Men han er unnskyld da, det var for å oppdatere hjemmesiden sin med nye bilder av vår søte lille veteranfiat.

Jeg ble ikke helt hundre prosent fornøyd med garnfargen. Det er jo et problem med å bestille garn fra nettet, å vurdere fargen etter et bilde er ikke det samme som å holde garnnøstet i hånda, og i tillegg så avhenger selvfølgelig fargene på bildet av hvordan fargene er stilt inn på skjermen din. Men siden garnet var billig (29 kr for 100 gr), så overlever jeg:-)

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.