Bare en sokk…

Det blir ikke så mye tid til håndarbeid for tida. Rekker noen runder med strikking eller hekling sent på kvelden. Denne sokken (og dens make) skulle vært ferdig 1.mai, som en del av Raggalongen på Hobbyboden. Men den ble ferdig i dag tidlig, og jeg har fortsatt igjen den andre…

Langs sokken er merketråden som jeg er helt avhengig av når jeg skal strikke sokker, ermer eller noe annet det skal være to like av. Med den tråden er det lett å strikke en helt identisk sokk.

Her er et bilde av alle sokkene i Raggalongen, laget av Bente. Det er jo som et kunstverk, hadde vært superstilig å hatt som poster. Men det er ikke jeg som bidrar til at bildet er fargerikt ihvertfall, jeg har strikket det kjedeligste paret på hele bildet, de lysegrå raggsokkene med blå bakgrunn omtrent midt i bildet.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.