UFO-helg

I helga skal jeg pusle videre med de små prosjektene som aldri blir ferdig, f.eks pulsvarmerne og hyssingkurven. Men nå som sola skinner på vinduene kom jeg på denne ufoen fra i høst. (Jeg ser forøvrig at vinduene trenger en vask også.) Det hadde vært fint om denne gardinkappa også ble ferdig snart:-)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Utenom hobbyaktiviteter skal jeg prøve å få gjort noe i huset, jeg skal korrekturlese hovedfaget til mannen og jeg har lyst til å teste sykkelen i det fine vårværet.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in misc. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>