Sommerprosjekt

Det har ikke skjedd så mye på håndarbeidsfronten i løpet av uka. Gardinkappa har vokst med en rapport, og sokken har også vokst litt, men ingen ting ferdig å vise fram. I stedet kan jeg jo vise dere et kommende prosjekt, nemlig denne jakka fra Garnstudio. Synes den er veldig fin, det eneste jeg er usikker på er om jeg liker kragen, så det kan være jeg dropper den.

Jeg er også på utkikk etter mønster til en sommertopp, har ikke funnet noe jeg liker enda.

Det har forresten blitt mye hekling i det siste. Jeg har alltid vært mest opptatt av strikking, selv om jeg har har hekla litt innimellom, men nå har jeg skikkelig hekledilla. Håper det varer, ihvertfall til denne heklejakka er ferdig:-)

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.