Hils på Nasse Nøff

Da var Nasse Nøff ferdig. Jeg lot hodet være som det var (les påskeoppsummeringa), det så med en gang bedre ut etter at det var fylt ordentlig. Jeg kan ikke helt skjønne heller hvorfor det skulle bli skjevt, jeg synes jeg har talt rader og masker som en gal..

Jeg synes alltid det er skummelt med detaljer som skal broderes på (fordi jeg synes det er vanskelig og erfaringsmessig blir jeg aldri helt fornøyd), så det tok noen dager før jeg fikk mannet meg opp til å begynne. Ble i grunnen ganske fornøyd med resultatet, så det blir spennende å se hvor lenge garnet som skal bli til Ole Brumm får ligge urørt..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet. Bookmark the permalink.

One Response to Hils på Nasse Nøff

  1. Pingback: Morkland » Blog Archive » På flyttefot

Leave a Reply

Your email address will not be published.