Helgas resultater

Først av alt: Ham-Kam slo Vålerenga 3-1! Jeg ble brått veldig interessert i fotball etter at jeg giftet meg med en fra Hamar-distriktet og dermed fikk et lag i eliteserien å heie på. (Det kan nok ta sin tid (les: aldri) før BSF, laget fra der jeg er vokst opp, skal komme opp fra 3. divisjon til eliteserien…)

Over til håndarbeidsresultatene:

Heklekurven ble ferdig. Den har nå blitt medisinkurv på badet, så blir det kanskje lettere å finne en paracet når man skulle trenge det..

Pulsvarmerne er også heldigvis ferdige. Jeg vet i grunnen ikke helt hva jeg skal med de, er ikke typen til å bruke sånne. Men jeg måtte bare prøve å strikke med perler. Så har jeg prøvd det. Regner med at pulsvarmerne ender opp hos mamma. Hun så de i påsken, og på spørsmål om hun ville ha de, kunne hun ikke garantere at hun kom til å bruke de, men jeg anser allikvel sannsynligheten som større for at hun vil bruke de enn meg:-)

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.