Påskeoppsummering

Det var hardt å stå opp tidlig i går morges, etter å ha vridd døgnet noen timer i løpet av ferien. Vi har hatt en avslappende og rolig ferie. Det ble tid til håndarbeid også, men det er ikke så mye å vise fram foreløpig, det var bare et par ullsokker som ble helt ferdig.

Sånn her ligger det an i håndarbeidskurven:

1. Wavy-skjerfet har vokst fra 1/10 ferdig til 9/10 ferdig (men jeg tror kanskje jeg vil lage det litt lenger enn i oppskrifta, så da er det 9/12 ferdig)

2. Nasse nøff er kanskje(?) snart ferdig, den mangler bare noen få heklerunder på toppen av hodet, og i tillegg brodering av munn og øyne. Men jeg er ikke fornøyd med hvordan snuta sitter i ansiktet på den, så det kan være den snart blir hodeløs igjen:-) (Jeg gikk tom for garn til den i løpet av påsken, og på vei ut av garnbutikken i går var det plutselig med garn til å lage Ole Brumm også:-)

3. Den siste pulsvarmeren har vokst bittelitt i ferien. Det var veldig morsomt å strikke den første, men så stagnerte det. Men jeg må se å bli ferdig med den, for jeg skal strikke sokker med de pinnene pulsvarmeren er på.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in misc. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.