Kylling med fransk vri

Det er siste dag i påsken i dag, men jeg måtte bare vise dere denne kyllingen. Hjemme hos mamma og pappa står alle vattkule-kyllingene som søstrene mine og jeg har lagd i løpet av barnehage- og skoleår. Det er over 20 av dem, og denne rare karen er den første jeg lagde. Den ble til i barnehagen, og jeg var fire år. Det er litt usikkert hvordan ideen om å lime en grønn filtrunding på hodet dens dukket opp, men det gir den et visst fransk preg:-)


—–

Be Sociable, Share!
This entry was posted in misc. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>